073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

Net zoals in 2012 hebben wij ook weer in 2014 een match gesloten met ABC Leer mee uit Den Bosch. He betreft mensen van allerlei culturen die moeite hebben met de Nederlandse taal en/of onbekend zijn met de Nederlandse cultuur.

Op zondag 29 maart hebben wij 58 mensen van ABC Leer mee ontvangen om hun bekend te maken met onze cultuur door middel van een rondleiding en uitleg over o.a. het produceren van groencompost en biomassa. Wij gebruikte hiervoor onze welbekende miniatuur machines van Meccano en het achterliggende composteer terrein van Den Ouden Groenrecycling.

We mogen achteraf spreken van een groot succes.

Over ABC leer mee

Logo_Def_abc_leermee1Voor wie Voor alle inwoners (autochtonen en allochtonen) die in ‘s-Hertogenbosch wonen en hulp nodig hebben bij het leren van de Nederlandse taal. Dit is de tweede beursvloer match met abc nl 2013 en 2014. In de vorm van een hartelijk ontvangst met de bedoeling om onze cultuur beter te leren kennen en er een gezellige maar ook leerzame middag van te maken. Wij hebben onze gasten bekend gemaakt met diversen miniaturen van meccano modelbouw o.a grondbewerking en recycling en dit gecombineerd met een rondleiding…

Zie ook http://www.abcleermee.nl/

Pin It on Pinterest

Share This