073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

ADVIES

Investeren in TUINADVIES = DUURZAAM investeren !

Voor een goed tuinadvies bij aan het aanleggen van tuinen, plantsoenen of planten van bomen is het van belang om in het eerste stadium de bodemgesteldheid goed te beoordelen. Door onwetendheid wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan de tuingrond.

De juiste grondbewerking is een vak apart en is essentieel voor een rijk bodemleven en vitale groei. Het komt dan ook regelmatig voor dat er problemen in de tuin zijn met de groei van planten of gazon die te wijten zijn aan niet goed aangelegd grondwerk. De problemen zitten dan vaak in de onderlagen van de tuingrond. Achteraf oplossen is altijd erg ingrijpend en brengt veel extra kosten met zich mee.

Ik sta ook in voor tevredenheidsgarantie. Laat u daarom eerst tijdig en goed door mij adviseren wanneer u plannen hebt voor een tuinrenovatie of om uw tuin te laten aanleggen. Met de jarenlange ervaring op dit vakgebied kan ik u een begrijpelijk en eerlijk tuinadvies geven. Hiermee investeert u duurzaam en de kosten die u hiervoor maakt worden altijd terugverdiend.

Naast het geven van het juiste advies voor de bodemverbetering bij aanleg van een tuin, gazononderhoud en het planten van bomen e.d. kan ik u ook begeleiden met de uitvoering van de werkzaamheden. Ik werk samen met hoveniers in de regio den Bosch en de regio Oss.

Lees meer →de begeleiding die ik kan bieden of klik op de galerij

Tuinadvies voor grondwerk tuin

in regio Den Bosch en Oss

Bel : 073 – 521 22 62

Meer informatie

logo

Contactadres

Van der Veeken Rosmalen
Vliertwijksestraat 49
5244 NH Rosmalen

Telefoon
073 52 12262
06 2252 02 44

E-mail
Klik hier

 

hand-s

Pin It on Pinterest

Share This