073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

Voor een goed tuinadvies bij het aanleggen van tuinen, plantsoenen of planten van bomen is het van belang om vooraf de bodemgesteldheid te beoordelen. Door onwetendheid wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan de bodem. De juiste grondbewerking is een vak apart en is essentieel voor een rijk bodemleven en vitale groei. Is er voor u een onoplosbaar probleem in de tuin, dan adviseer ik u graag.

Laat u daarom eerst goed voorlichten en schakel naast een hovenier, de hulp in van Lambert van der Veeken uit Rosmalen. Met de jarenlange ervaring op dit vakgebied kan ik u een zeer begrijpelijk en eerlijk tuinadvies geven. Hiermee investeert u duurzaam en het is uiteindelijk goedkoper.

NTuin Renovatieaast het geven van het juiste advies voor bodemverbetering bij aanleg van een tuin, gazononderhoud en het planten van bomen kan ik u ook begeleiden met de uitvoering van werkzaamheden in combinatie met een hovenier, stratenmaker, tuincentra, groenaannemer etcetera.

Wij werken samen met hoveniers in de regio Den Bosch en de regio Oss. Vaak beschikken deze hoveniersbedrijven niet over het juiste materiaal waardoor ik word ingeschakeld om de juiste machines in te zetten.

Lees meer over de begeleiding die ik kan bieden, of kijk voor voorbeelden bij de galerij.

Pin It on Pinterest

Share This