073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

Buiten het maken van een duidelijk tuinadvies is er ook een mogelijkheid om mij in te schakelen voor begeleiding van de werkzaamheden in en om de tuin in combinatie met de hovenier, stratenmaker, groenaannemers et cetera. Of het nu gaat om het rooien van een grote boom of het brengen van compost, het probleem kan worden opgelost.

Door de jaren heen heb ik menig hovenier leren kennen en weet ik kwaliteit te selecteren. Door de juiste mensen op de juiste plaats te zetten kan bespaard worden en dat is samen met u mijn taak. U heeft dan altijd maar één aanspreekpunt en dat ben ik.

Tuin AdviesIk heb de nodige kennis om samen met een goed team van professionele en vakkundige mensen een goed resultaat te behalen om zorgeloos te kunnen genieten van uw tuin.

Verder stel ik alles in werk om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken en daarom werk ik uitsluitend samen met betrouwbare, klantvriendelijke en servicegerichte mensen die net zoveel passie hebben voor het werk als ik. Om deze redenen kunnen wij dan ook tevredenheidsgarantie bieden, no cure no pay.

Tuin AanlegLees meer bij diensten of workshops en raak overtuigd van wat ik allemaal doe, hoe ik u kan begeleiden en praktische tips kan geven, tips over de aanschaf van materialen, compost, teelaarde, tuingrond, tuinindeling, straatwerk of hekwerk.

Pin It on Pinterest

Share This