073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

Tijdens de Beursvloer in november 2012 hebben de voorzitter van bestuur de heer Wim Meijers van Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch en ikzelf voor het eerst kennis gemaakt met Lambert van der Veeken, Van der Veeken Rosmalen B.V.

De Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch was op zoek naar een match met een bedrijf die de binnenplaats van de Volksuniversiteit opnieuw wilde bestraten. De Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch is een stichting zonder winstoogmerk die cursussen en workshops organiseert voor de bevolking van ’s-Hertogenbosch en omgeving en heeft geen enkele vorm van subsidie.

Lambert van der Veeken was bereid om namens zijn bedrijf Van der Veeken Rosmalen B.V. de binnenplaats opnieuw te bestraten. En dit is niet naar 100% tevredenheid gebeurd maar naar 1000% tevredenheid. Buiten het feit dat de binnenplaats opnieuw werd bestraat werd de hele binnenplaats volledig opgehoogd zodat ook onze invalide cursisten het gebouw gemakkelijker konden betreden. Er werd speciaal zand gebruikt zodat de tegels niet meer zouden verzakken en ook werd de afwatering zo geregeld dat er geen water het gebouw in kan lopen. Onze verwachting werd overtroffen. Tot op de dag van vandaag ligt de binnenplaats er prachtig bij en wij kunnen Van der Veeken B.V. daarom niet genoeg bedanken.

Als tegenprestatie voor het opnieuw bestraten van de binnenplaats heeft Van der Veeken workshops verzorgd voor de Volksuniversiteit. Dit werd gedaan op de locatie van fa. Van der Veeken. De workshops waren erop gericht om de mensen dichter bij de natuur te brengen. Het ging over gezond leven, bodemleven, plantengroei, grond bewerken of composteren. De workshops werden gegeven in zeer begrijpelijke taal en met voldoende praktijkvoorbeelden hierdoor waren ze voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk.

Ook tijdens de Beursvloer van 2014 was Van der Veeken B.V. weer bereid om een match te maken. Deze zal in januari worden uitgevoerd.

Namens de Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch willen wij Van der Veeken B.V. nogmaals hartelijk danken. Hier mag met recht gesproken worden over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Helen van Drunen

Directeur Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch

Pin It on Pinterest

Share This