073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

Betrouwbaar tuinadvies en tevredenheidsgarantie

 

Mijn naam is Lambert van der Veeken en ik ben geboren in 1952 te Rosmalen. Als kind groeide ik op met allerlei vormen van grondbewerken door het agrarisch loonbedrijf van mijn ouders (al vanaf 1949) waar alles draaide om het grondwerk, zaaien en oogsten van gewassen.

In 1979 heb ik het bedrijf overgenomen en in 1996 ben ik gestart met het composteren van groenafval tot milieuvriendelijk compost, de agrarische activiteiten gestopt en verder gegaan in cultuurtechnisch werk in het openbaar groen en tuinrenovatie. Met de zelfgeproduceerde compost gingen we de bodem verbeteren en hadden wij goede resultaten. Alles draait namelijk om biologisch evenwicht, humus en bacteriën.

Na al deze jaren heb ik ervaren dat er bij mensen behoefte is aan een betrouwbaar, begrijpelijk en eerlijk tuinadvies. Er ontstaan vaak problemen omdat er te weinig kennis is van het bewerken van de bodem en het benodigde bodemleven.

Dankzij mijn passie voor het werken in de grond en al mijn ervaringen met onder andere het aanleggen van tuinen heb ik in 2013 besloten om alleen verder te gaan met uitsluitend adviseren en/of begeleiden van bodemverbetering bij aanleg van tuinen, tuinrenovatie en cultuurtechnisch grondwerk, werkzaamheden in en rondom de tuin voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen of bij wie ze moeten zijn op het moment dat er problemen zijn in de tuin.

Pin It on Pinterest

Share This