073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

De zes genomineerden voor de Beursvloer ’s-Hertogenbosch Award zijn bekend. Er zijn twee Award te vergeven tijdens de vierde editie van Beursvloer ’s-Hertogenbosch. Één voor “de meest maatschappelijk betrokken onderneming” en één voor “de meest professionele maatschappelijke organisatie.”

Na een zorgvuldige stemronde onder de maatschappelijke organisaties zijn de volgende drie bedrijven genomineerd. (geheel willekeurige volgorde).

  • Van der Veeken Rosmalen
  • Van Lanschot Bankiers
  • BrabantWonen

“Bij alle drie de kandidaten loopt het element ‘verbinding met de samenleving’ en ‘betrokkenheid’ als een rode draad door de organisatie.” Het bestuur van de Stichting vindt deze nominaties dan ook zeer verdiend.

Ook aan de bedrijven en overige aanbieders is gevraagd hun stem uit te brengen voor de meest professionele maatschappelijke organisatie. Hieruit zijn de volgende drie organisaties genomineerd. Ook geheel in willekeurige volgorde.

  • Voedselbank ’s-Hertogenbosch e.o.
  • Gehandicapten Platform ‘s-Hertogenbosch
  • Vicky Brownhuis

“Alle drie de organisaties zetten zich al jaren met hart en ziel in voor de Bossche samenleving en zijn niet meer weg te denken. Het wordt nog lastig hier een winnaar uit te kiezen”, aldus het bestuur.

Het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch kijkt bij het aanwijzen van een winnaar in beide categorieën naar inzet, professionaliteit, communicatiekracht, betrokkenheid en resultaat van de gesloten match(es).

De zes genomineerden worden tijdens de 4e editie van Beursvloer ’s-Hertogenbosch allen in het zonnetje gezet. De uiteindelijke winnaars ontvangen uit handen van Voorzitter, Arnold de Bruin, een mooie prijs en mogen zich een jaar lang ‘De meest maatschappelijk betrokken onderneming’ en ‘De meest professionele maatschappelijke organisatie’ van ’s-Hertogenbosch en omstreken noemen.

Bron: http://www.beursvloerdenbosch.nl/

 

 

Pin It on Pinterest

Share This