073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

WORKSHOPS

Tips voor aanleggen Moestuin, Tuinrenovatie of Tuinonderhoud

Uit ervaring blijkt dat veel mensen problemen hebben met het onderhoud van hun gazon of met de tuingrond. Het blijft dan meestal bij veelvuldig kunstmest strooien maar zonder het probleem op te lossen en brengt veel kosten met zich mee. Door de jaren heen heb ik regelmatig presentaties gedaan op ons bedrijf en advies gegeven over bodemverbetering met compost aan diverse groepen: o.a. scholen, verenigingen, hoveniers en boomkwekers. Mede door de zeer positieve reacties is het voor aanleiding geweest om hier meer gehoor aan te geven door middel van het geven van workshops en lezingen.

Ik wil graag de kennis vergroten van particulier, hovenier maar ook van bedrijven die werkzaam in het openbaar groen. De mensen dichter bij de natuur te brengen. Het gaat altijd over gezond leven, bodemleven, plantengroei, grond bewerken, of composteren. De inhoud wordt steeds als enorm interessant beoordeeld mede door de zeer begrijpelijke taal en praktijkvoorbeelden. Juist hierdoor zijn de lezingen erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Iedereen die houd van natuurlijk tuinieren, een moestuin wil onderhouden, planten wil kweken of op een andere manier van de natuur en een gezond leven wil genieten kan veel kennis opsteken.

De lezingen of workshops worden altijd gepresenteerd in groepsverband en tegen een vooraf afgesproken vergoeding afhankelijk van de locatie en het aantal personen. Op mijn eigen locatie is er ook de mogelijkheid om met behulp van door mijzelf gebouwde miniatuurmachines een rondleiding met uitleg te geven over grondbewerking – en composteermachines. Deze miniatuur modellen zijn gebouwd met onderdelen van Meccano. Ze zijn echt werkend en geven de werkelijkheid goed weer.

Wilt u meer weten van Lambert van der Veeken om weer op een biologische gezonde manier weer energie in het gazon of in de bodem te steken ? Bel dan 073 – 52 12262 of vul het contactformulier in.

Lezing, workshop grond bewerken voor tuin in regio Den Bosch en Oss?

bel 073 521 22 62
Meer Informatie

logo

Contactadres

Van der Veeken Rosmalen
Vliertwijksestraat 49
5244 NH Rosmalen

Telefoon
073 52 12262
06 2252 02 44

E-mail
Klik hier

 

hand-s

Pin It on Pinterest

Share This