073 – 521 22 62 info@vanderveekenrosmalen.nl

De ondergrond van de tuin verbeteren en onderhouden is een dergelijk belangrijk punt dat zeker niet over het hoofd mag worden gezien. Toch zijn de meeste mensen hier niet voldoende van op de hoogte.

Door de jaren heen heb ik regelmatig presentaties gedaan op ons bedrijf en advies gegeven over bodemverbetering met compost aan diverse groepen; onder andere scholen, verenigingen, groenaannemers, hoveniers en boomkwekers. Mede door de zeer positieve reacties is het voor mij aanleiding geweest om hier meer gehoor aan te gaan geven door middel van het geven van workshops, lezingen en presentaties.

Deze lezing is dan ook niet alleen interessant maar ook zeer nuttig voor particulieren, hoveniers en andere bedrijven. Het is een prioriteit om te beginnen met een goede basis om duurzaam te kunnen investeren in aanleg van tuinen, borders en planten van bomen etcetera.

Uit ervaring blijkt dat veel mensen problemen hebben met het onderhoud van hun gazon of met de ondergrond van de tuin. Het blijft dan meestal bij veelvuldig kunstmest strooien maar zonder dat het probleem wordt opgelost.

Ik wil graag de kennis vergroten van particulier, hovenier maar ook van bedrijven die werkzaam zijn in het openbaar groen. Een tuinadvies op een dusdanige manier dat u begrijpt waarom de ondergrond van een tuin of een plantsoen zo belangrijk is. Niemand zit te wachten op problemen met gazon of problemen in de bodem.

Wilt u meer weten van Lambert van der Veeken om weer op een biologische gezonde manier weer energie in het gazon of bodem te steken? Bel dan 073 – 5212262 of vul het contactformulier in.

Pin It on Pinterest

Share This